Workshop kussenhoes of wandkleed

Zelf een kussenhoes of wandkleed ontwerpen. Eigen creativiteit in vorm en kleurgebruik.

Er is keus uit allerlei wolsoorten, zijde, vezels, stof, krullen, ruige lokken.  Suggesties voor vorm en vilttechnieken worden besproken. Ervaring met vilten is niet nodig.

Voor het maken van een kussenhoes gaan we stapsgewijs aan de slag. Het uiteindelijke resultaat is een kussenhoes die alleen nog gevuld moet worden. Formaat van het kussen is ongeveer 50 x 35 cm maar kan in vorm ook wat afwijken van dit formaat.

=>In ‘de Gaveborg’ in Oostwold heb ik een mooie plek waar prima gevilt kan worden met een kleine groep, vanaf twee personen.

=>Een kussenhoes of wandkleed vilten kan ook in de vorm van een dagworkshop, van 10.30 tot 14.30 uur, inclusief lunch, thee/koffie, wol en overige materialen. Kosten zijn dan € 55- per persoon.  De locatie is een schuur in de omgeving met prima faciliteiten. Datum kan in overleg worden bepaald.

Vanaf 1 juli zal Lana Wolatelier de beschikking hebben over een eigen atelierruimte. Nieuws hierover zal spoedig volgen. Inschrijven voor een workshop in de nieuwe atelierruimte is nu al wel mogelijk.

—————————————————————————

Maak kennis met vilten van wol: voor een personeels-, zussen- of vriendinnenuitje!

Aanmelden of vragen over deze workshop mailen naar: info@lanawolatelier.nl