Open atelier

Tijdens het open atelier is de atelierruimte aan de Hoofdstraat 197A een echte wolwerkplaats. Maak kennis met de vilttechniek het natvilten en ervaar de mogelijkheden als je net begint met vilten.

Lekker bezig zijn met wol en mooie vezels op een bijzondere locatie. Individueel kan worden bekeken waar de interesse ligt.Voel je vrij om te bepalen wat jij wilt maken en wanneer je het je uit komt.

Hoe werkt het?

Voor het open atelier schaf je een strippenkaart aan. Per uur dat je aanwezig bent, wordt 1 strip afgestreept. Je kunt zelf bekijken of je twee, drie of vier uur blijft. 5 strippen is € 55 ,-, 10 strippen is € 95,- en 15 strippen is €125,- euro.

De kaart is een jaar geldig. Je kunt deze kaart niet gebruiken voor andere workshops bij Lana Wolatelier. Als je een strippenkaart koopt, wordt je via de mail op de hoogte gehouden van de tijdstippen van open atelier. Je meldt je aan via de mail ( info@lanawolatelier.nl) voor een open atelierdag. Dat kan tot 2 dagen van te voren.

Bij de eerste les  ontvang je een wolpakketje, daarna wordt een klein bedrag gerekend voor de gebruikte wol, vezels e.d. Dat is afhankelijk van wat er wordt gemaakt. Inbegrepen is koffie/thee, gebruik van materialen, inzage boeken ter inspiratie, begeleiding in techniek en ontwerp.

Open atelier van 10.00 – 16.30 uur:

dinsdag 30 okt. ,vrijdag 16 nov., woensdag 21 nov., zaterdag 8 dec., maandag 10 dec.

Ook leuk als kadootje aan een creatieveling!