Kussen of wandkleed vilten

Schilderen met wol

De techniek is dunvilten (nat vilten) op het platte vlak, hierop worden met allerlei wolsoorten en zijde fraaie lijnen gemaakt, je schildert als het ware met wol.Creativiteit in vorm en kleurgebruik is hierbij belangrijk. Ontwerp een wandversiering of een kussenhoes. Een eigen idee is prima mogelijk.

Er zal een diversiteit zijn van wolsoorten en materialen, gekleurde wol of natuurlijke kleuren. Ervaring met vilten is niet nodig.

We zijn 2,5 uur aan het vilten. Kosten voor deze workshop zijn € 39,- per persoon inclusief koffie/thee en wol. Je gaat naar huis met een kussenhoes of wandversiering.

De workshop Schilderen met wol vindt plaats in Oostwold, in multifunctioneelcentrum ‘de Gaveborg’. Dit is een workshop voor twee tot vier personen. Individueel opgeven is mogelijk.

—————————————————————————-

 

Workshop Schilderen met wol in Kornhorn de Curringherschuur, Curringherveld. 

-> Datum en tijdstip in overleg, groepen vanaf vier tot acht personen.

Een prachtige locatie, verwarming met moderne houtkachel, met uitzicht vanuit de workshopruimte op het natuurgebied Curringherveld.

We hebben ruim de tijd om een mooie lap of kussen te ontwerpen en te vilten. De kosten zijn €55,- per persoon, inclusief lunch, thee/koffie, wol en overige materialen.

Voor een personeelsuitje, vriendinnen- of zussengroep. Lekker creatief bezig zijn met mooie vezels en soorten wol.

Aanmelden of vragen over deze workshop, graag mailen naar: info@lanawolatelier.nl