Het atelier

Wil je altijd eens kennismaken met vilten of wil je iets maken met vachtwol of gewoon lekker zelf vilten met eigen materialen aan één van de vilttafels, dan kun je een plekje reserveren tijdens het open atelier.

Het atelier is heerlijk gelegen in een tuin met veel schaduw.

-> Open atelier op donderdag27 augustus – 17 september – 8 oktober – 5 november.

Open atelier:

Lekker bezig zijn met wol en mooie vezels op een bijzondere locatie. Bij goed weer kan er ook buiten in de tuin worden gewerkt. Bianca Vonk ondersteunt waar nodig in techniek en ontwerp. 

Het aantal deelnemers is beperkt. We houden rekening met 1,5 m afstand en er zijn extra hygiënemaatregelen.

-> Een hele dag vilten, van 9.30 – 16.30 uur, is 60 euro per persoon, exclusief wol en viltmaterialen. Je hebt dan geen strippenkaart nodig. 

De strippenkaart: hoe werkt het?

Als je meerdere dagen wilt komen vilten is een strippenkaart handig. Een los uur is € 11,00 per persoon. 

 5 strippen is € 55,- 10 strippen is € 95,- /15 strippen is €125,- 

Bij de strippenkaart ontvangt je, eenmalig, een wol-startpakket (ongeveer 100 gram) . Je kunt zelf bekijken hoe lang je blijft en dan kun je later nog strippen gebruiken. De kaart is 1,5 jaar geldig en alleen voor de open ateliers.

Wol en andere materialen kunnen ter plaatse worden aangeschaft. Pinnen is mogelijk. Je kunt ook eigen materialen meenemen.

Aanmelden voor het open atelier: info@lanawolatelier.nl

Suggesties voor het vilten: een vachtkleedje, een wandkleed, een vacht aan een stok, een vachtkraag, een kussenhoes, zijden sjaal invilten, een ketting, een kattenmand, een kleedje voor op tafel, een theemuts. Eigen ideeën zijn altijd welkom.