Het atelier

Wil je altijd eens leren vilten of wil je iets maken met vachtwol, dan kun je een plekje reserveren tijdens het open atelier.

De volgende data:  22 juli, 23 juli, 24 juli, 28 juli, 29 juli, 6 augustus en 7 augustus.

Mocht je met meerdere personen willen komen vilten, kan een andere datum worden voorgesteld.

Individueel kan worden bekeken waar de interesse ligt. Voel je vrij om te bepalen wat jij wil maken. Ook voor de beginnende viltster. 

Open atelier is inclusief koffie/thee en zelfgebakken koek, gebruik van materialen, inzage in boeken ter inspiratie, ondersteuning in techniek en ontwerp. Het atelier is heerlijk gelegen in een tuin met veel schaduw.

Lekker bezig zijn met wol en mooie vezels op een bijzondere locatie. Bij goed weer kan er ook buiten in de tuin worden gewerkt. Bianca Vonk ondersteunt waar nodig in techniek en ontwerp.

De strippenkaart: hoe werkt het?

Als je meerdere dagen wilt komen vilten is een strippenkaart handig. Een los uur is € 11,00 per persoon. Open atelier is van 10.00 uur tot 16.30 uur.

 5 strippen is € 55,- 10 strippen is € 95,- /15 strippen is €125,- 

Bij de strippenkaart ontvangt je, eenmalig, een wol-startpakket (ongeveer 100 gram) . Je kunt zelf bekijken hoe lang je blijft en dan kun je later nog strippen gebruiken. De kaart is 1,5 jaar geldig en alleen voor de open ateliers.

 –> Een hele dag vilten is 60 euro per persoon, exclusief wol en viltmaterialen. Je hebt dan geen strippenkaart nodig.

Wol en andere materialen kunnen ter plaatse worden aangeschaft. Pinnen is mogelijk. Je kunt ook eigen materialen meenemen.

Aanmelden voor het open atelier: info@lanawolatelier.nl

Suggesties voor het vilten: een vachtkleedje, een wandkleed, een vacht aan een stok, een vachtkraag, een kussenhoes, zijden sjaal invilten, een ketting, een kattenmand, een kleedje voor op tafel, een theemuts…