Open atelier

Wolwerkplaats

Het Open atelier is tijdens de maanden januari en februari gesloten. Vanaf 1 maart starten we weer.

Tijdens het open atelier is de atelierruimte aan de Hoofdstraat 197A een echte wolwerkplaats.

Lekker bezig zijn met wol en mooie vezels op een bijzondere locatie. Individueel kan worden bekeken waar de interesse ligt. Voel je vrij om te bepalen wat jij wilt maken en wanneer je het je uit komt. Ook voor de beginnende viltster.

Hoe werkt het?

Open atelier is van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur en we werken met een strippenkaart. Een los uur is € 12,50 per persoon (maar met een strippenkaart goedkoper) inclusief koffie/thee/fris, gebruik van materialen, inzage in boeken ter inspiratie, ondersteuning in techniek en ontwerp.

Meer wol en andere materialen kunnen ter plaatse worden aangeschaft. Pinnen is mogelijk. Je kunt ook eigen materialen meenemen.

De strippenkaart

Voor het open atelier schaf je een strippenkaart aan. Per uur dat je aanwezig bent, wordt 1 strip afgestreept. Je kunt zelf bekijken hoe lang je blijft.

 5 strippen is € 55,- / 10 strippen is € 95,- / 15 strippen is €125,- 

De kaart is een jaar geldig. Je kunt deze kaart niet gebruiken voor andere workshops bij Lana Wolatelier. Als je een strippenkaart koopt, wordt je via  de website op de hoogte gehouden van de tijdstippen van open atelier. Je meldt je aan via de mail ( info@lanawolatelier.nl) voor een open atelierdag. Bij minder dan twee aanmeldingen kan de dag komen te vervallen.

Open atelier data:

vrijdag 1 mrt., vrijdag 29 mrt., maandag 8 april..

Voor opgeven of meer informatie: info@lanawolatelier.nl