Viltatelier

Tijdens het viltatelier is de atelierruimte aan de Hoofdstraat 197A een  creatieve werkplaats. Bianca Vonk ondersteunt waar nodig in techniek en ontwerp.

Individueel kan worden bekeken waar de interesse ligt. Voel je vrij om te bepalen wat jij wilt maken en wanneer je het je uit komt. Ook voor de beginnende viltster. Lekker bezig zijn met wol en mooie vezels op een bijzondere locatie.

Wat kun je allemaal maken dan?

Een wandkleed (maximaal 70 x 70 cm), kussenhoes (50 x 35 cm), sjaal, ketting, wanddecoratie met lamellen, werken met ruwe schapenvacht of alpacavacht, een hoes of tasje, een kattenmandje…en andere ideeën zijn welkom.

Hoe werkt het?

Het viltatelier is open van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur en we werken met een strippenkaart. Een los uur is € 12,50 per persoon.  Bij de strippenkaart zit een wolpakketje van 100 gram. Meer wol en andere materialen kunnen ter plaatse worden aangeschaft. Pinnen is mogelijk. Je kunt ook eigen materialen meenemen.

De strippenkaart

Voor het viltatelier schaf je een strippenkaart aan. Per uur dat je aanwezig bent, wordt 1 strip afgestreept. Je kunt zelf bekijken hoe lang je blijft.

 5 strippen is € 55,- / 10 strippen is € 95,- / 15 strippen is €125,- 

De kaart is een jaar geldig. Je kunt deze kaart niet gebruiken voor andere workshops bij Lana Wolatelier.

Via  de website op de hoogte gehouden van de dagen dat je kunt komen vilten. Je meldt je aan via de mail voor een viltdag. Bij minder dan twee aanmeldingen kan de dag komen te vervallen.

Het atelier is open om te komen vilten op:

woensdag 1 mei, vrijdag 3 mei, vrijdag 31 mei, woensdag 5 juni, vrijdag 14 juni.

Voor opgeven of meer informatie: info@lanawolatelier.nl

Mocht je bijvoorbeeld met een groep vriendinnen willen komen vilten, dan is het mogelijk om (vanaf drie personen) een aparte datum te overleggen.