Viltatelier

Tijdens het viltatelier is de atelierruimte aan de Hoofdstraat 197A een creatieve werkplaats. Bianca Vonk ondersteunt waar nodig in techniek en ontwerp.

Bij goed weer kan er ook buiten in de tuin worden gewerkt.

Individueel kan worden bekeken waar de interesse ligt. Voel je vrij om te bepalen wat jij wilt maken en wanneer je het je uit komt. Ook voor de beginnende viltster. Lekker bezig zijn met wol en mooie vezels op een bijzondere locatie.

Wat kun je dan allemaal maken?

Een vachtkleedje van ruwe schapenvacht of alpacavacht, een wandkleed, kussenhoes, sjaal, ketting, wanddecoratie met lamellen, een hoes of tas, een kattenmand, sloffen, polswarmers… Ook andere ideeën zijn welkom.

Hoe werkt het?

Het viltatelier is open van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur en we werken met een strippenkaart. Een los uur is € 12,50 per persoon.  Bij de strippenkaart zit een wolpakketje van 100 gram. Meer wol en andere materialen kunnen ter plaatse worden aangeschaft. Pinnen is mogelijk. Je kunt ook eigen wol en materialen meenemen.

De strippenkaart

Voor het viltatelier schaf je een strippenkaart aan. Per uur dat je aanwezig bent, wordt 1 strip afgestreept. Je kunt zelf bekijken hoe lang je blijft.

 5 strippen is € 55,- / 10 strippen is € 95,- / 15 strippen is €125,- 

De kaart is een jaar geldig. Je kunt deze kaart niet gebruiken voor andere workshops bij Lana Wolatelier.

Via de website op de hoogte gehouden van de dagen dat je kunt komen vilten. Je meldt je aan via info@lanawolatelier.nl voor een viltdag. Bij minder dan twee aanmeldingen kan de dag komen te vervallen. Vanaf vier personen kan zelf een datum worden afgesproken.

Open atelier op woensdag: 6 nov., 4 dec.

extra–> Vrijdagmiddag 25 oktober vanaf 13.30 uur.

Mocht er belangstelling zijn voor vrijdagmiddag (vanaf 14 uur), laat het me weten. Er is dan een datum in overleg mogelijk.

Voor opgeven of meer informatie : info@lanawolatelier.nl:

Tijdens het viltatelier van 31 mei jl. zijn bijvoorbeeld dit kussenhoes en vachtkleed gemaakt met gekleurde schapenvachtkrullen en vachtstukken.

gemaakt tijden viltatelier van 31 mei jl.

.