Garantie voorwaarden

Garantiebeleid Gentle Roller

Voor alle Gentle Rollers geeft de Gentle Roller Company garantie voor een periode van 2 jaar of 2.000.000 omwentelingen, wat maar het eerst komt. Dit geldt voor elk onderdeel van de machine. De garantie is voor materiaal- en fabricagefouten, niet voor normale slijtage.

De Gentle Roller is ontworpen met een minimum aan bewegende onderdelen. Het robuuste ontwerp geeft een minimale kans op storingen. Mocht er toch iets mis gaan, dan is ons doel om u te helpen dit op te lossen en uw GR zo snel mogelijk aan de praat te krijgen. Eventuele storingen kunnen makkelijk worden verholpen met een vervangend onderdeel en basisgereedschap.

Mocht u problemen hebben met uw Gentle Roller dan kunt u contact opnemen met Bianca Vonk. We overleggen dan met de Gentle Roller Company hoe dit samen op te lossen.

Hoe is het aantal omwentelingen van de Gentle Roller te bepalen?

Uw Gentle Roller printplaat (de computerbordcontroller van de machine) wordt geleverd met een ingebouwde omwentelingsteller en klok die ons kan vertellen hoeveel omwentelingen uw machine heeft gedaan vanaf de aankoopdatum en hoeveel uur uw machine heeft gewerkt. De nummers worden om de paar minuten ‘hard gecodeerd’ op een speciale chip. Met een paar opdrachten op het bedieningspaneel is het aantal omwentelingen van de machine te achterhalen.

Lana Wolatelier/ jan.2021